Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова Івано-Франківської обласної організації Української Народної Партії

Анушкевичус обіцяє реалізувати інвестиційний проект з реконструкції Центрального міського стадіону "Рух"

Мер міста Івано-Франківська Віктор Анушкевичус у своїй передвиборчій програмі обіцяє реалізувати інвестиційний проект з реконструкції Центрального міського стадіону "Рух" та будівництво 4-зіркового готелю і спортивно-розважального комплексу.
Не виконано
Сказано 19 жовтня 2010 р.

Джерело

  • http://news.if.ua/print.php?id=9772
  • http://www.mrada.if.ua/nat/73-viiisesiya/1053-pro-vykonannya-programy-sotsekonomrozvytku
  • http://gk-press.if.ua/node/3407
  • http://styknews.info/novyny/sotsium/2013/11/20/v-ivano-frankivsku-obgovoryly-maibutnie-miskogo-stadionu-%C2%ABrukh%C2%BB
  • Лист керуючого справами виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради А. Лиса
  • Лист начальника управління капітального будівництва Виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради В.Ковальчука

Результат

15 листопада 2013 року під керівництвом заступника міського голови Руслана Панасюка відбулася нарада з питань пошуку шляхів залучення додаткових коштів для реконструкції центрального міського стадіону "Рух".

Відповідно до листа Івано-Франківської міської ради від 16 січня 2015 року, однією з вимог для внесення інвестиційного проекту до переліку об'єктів на співфінансування з державного бюджету є наявність проектно-кошторисної документації. Орієнтовна вартість виготовлення проектно-кошторисної документації на будівництво спортивно-відпочинкового комплексу становить 1 млн. грн. Зважаючи на складну економічну та політичну ситуацію, кошти на даний вид робіт у міському бюджеті на 2014 рік не передбачились.

Відповідно до листа Івано-Франківської міської ради від 10 червня 2015 року, кошти на виготовлення проектно-кошторисної документації на будівництво спортивно-відпочинкового комплексу центрального міського стадіону "Рух" в міському бюджеті на 2015 рік - не передбачені.