Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова Івано-Франківської обласної організації Української Народної Партії

Анушкевичус пообіцяв створити інформаційну мережу надання правової підтримки молоді

Мер міста Івано-Франківська Віктор Анушкевичус у своїй передвиборчій програмі обіцяє створення інформаційної мережі надання правової підтримки молоді в питаннях кредитування житла, працевлаштування, відкриття власного бізнесу.
Виконано
Сказано 19 жовтня 2010 р.

Джерело

  • http://news.if.ua/print.php?id=9772
  • Лист керуючого справами виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради А. Лиса
  • Лист начальника відділу обліку та розподілу житла Виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради Тетяни Курилів

Результат

Для підвищення рівня правової культури територіальної громади міста у сфері охорони дитинства систематично проводились заходи. З 2007 року службою у справах дітей проводиться міський фестиваль-конкурс для неповнолітніх "Я маю право".

Впродовж вересня-грудня 2013 року за фінансової підтримки фундації "Люди в потребі" реалізовано проект щодо підвищення рівня правової обізнаності підлітків у сфері захисту прав дітей.

У 2014 році вперше службою у справах дітей в рамках відзначення 25-ої річниці прийняття Конвенції ООН про права дитини проведено акцію "З теплом у серці".

Для ознайомлення громадськості із основами правового забезпечення захисту прав дитини в Україні та механізму їх реалізації: оновлено електронний методичний довідник "Правовий статус дитини в українському законодавстві", видано та розповсюджено буклети "Служби допомоги дітям", в яких розміщена інформація про місце розташування та телефони закладів, видано інформаційні буклети із серії "Пам'ятка тим, хто відповідає за дитину", "Відповідальне батьківство", "Як зберегти здоров'я дитини", "Дорослим про можливі проблеми дітей".

Відповідно до листа Івано-Франківської міської ради від 16 січня 2015 року, з метою надання правової підтримки дітей та молоді служба у справах дітей проводить ряд інформаційно-просвітницьких та інших заходів. Серед них участь у реалізації проекту "Реформування системи кримінальної юстиції щодо неповнолітніх в Україні".

Відповідно до листа Івано-Франківської міської ради від 16 червня 2015 року, відділом обліку та розподілу житла виконавчого комітету налагоджено співпрацю з представниками Івано-Франківського міського регіонального управління Державного спеціалізованої фінансової установи "Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву" щодо консультувально-роз'яснювальної роботи для громадян, які виявили бажання взяти участь у програмах кредитування житла.