Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Бобов пообіцяв створити ефективну систему контролю за діями місцевих рад на Черкащині

22 жовтня 2015 року народний депутат України Геннадій Бобов пообіцяв створити ефективну систему контролю за діями місцевих рад в Черкасах та Черкаській області. За словами Бобова, його команда впроваджує безперервний моніторинг рішень органів місцевої влади по їх відповідності інтересам громади, через громадські приймальні надаватиметься необхідна юридична допомога, для об'єктивного висвітлення діяльності місцевих депутатів будуть залучатися ЗМІ.
Не виконано
Сказано 22 жовтня 2015 р.

Джерело

  • http://novadoba.com.ua/22299-gennadiy-bobov-na-pershomu-misci-u-kandydativ-mayut-buty-interesy-gromady-a-potim-uzhe-interesy-partiyi.html
  • 1
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=739
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/pt2/reports.dep2?PERSON=15829&SKL=9
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/wcadr42d?sklikannja=9&kod8011=15829

Результат

11 лютого 2015 року Верховна Рада прийняла проект закону «Про відкритість використання публічних коштів» №0949. Згідно пояснювальної записки, законопроект розроблено з метою забезпечення публічного доступу та інформаційної відкритості щодо використання публічних коштів платників податків України, які витрачаються розпорядниками коштів державного і місцевого бюджетів, суб’єктами господарювання державної і комунальної власності, фондами загальнообов’язкового державного страхування і органами пенсійного фонду. Геннадій Бобов був відсутній під час голосування за цю ініціативу.

Згідно з листом народного депутата України Геннадія Бобова від 4 квітня 2016 року, система контролю за діями місцевих рад на Черкащині знаходиться в режимі налагодження. Громадськими приймальнями проводиться моніторинг основних рішень місцевої влади, ведеться взаємодія з громадами та ініціативними групами, представниками обласної преси.

Депутат не реалізував це питання ні в законотворчості ні в депутатських запитах. Обіцянка отримує статус "не виконано".