Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Кропивницького

Райкович пообіцяв завершити ремонт дитячої художньої школи імені Олександра Осмьоркіна

30 вересня 2015 року кандидат на посаду міського голови Кіровограда Андрій Райкович у своїй передвиборчій програмі "Десять пріоритетів для міста" пообіцяв завершити ремонт дитячої художньої школи імені Олександра Осмьоркіна.
Виконано
Сказано 30 вересня 2015 р.

Джерело

  • Передвиборча програма
  • Лист заступника міською голови з питань діяльності виконавчих органів ради Н. Дзюби
  • http://www.kr-rada.gov.ua/news/andriy-raykovich-kropivnitskiy-sertse-oblasti-i-vidpovidalnist-za-yogo-sotsialno-ekonomichniy-rozvitok-nadzvichayno-visokoyu.html
  • https://zakupki.com.ua/tender/5086147
  • Лист секретаря міської ради А. Табалова

Результат

5 грудня 2016 року заступник міського голови Н. Дзюба повідомив, що поточного року у дитячій художній школі ім. О. О. Осмьоркіна проводилися поточні ремонтні роботи, зокрема відремонтовано і естетично оздоблено зовнішню вхідну групу в приміщення школи, а також створено «Японський сад». У 2017 році планується продовження поточного ремонту окремих приміщень, а у 2018 році - капітальний ремонт школи.

23 лютого 2018 року міський голова Кропивницького Андрій Райкович звітуючи за виконану роботу у 2017 році виділив пріоритети на 2018 рік. Серед них - реконструкція музичної школи ім. Осьмьоркіна.

Станом на 5 серпня 2019 року на сайті Zakupki.ua вже визначений переможець у тендері щодо капітального ремонту художньої школи.

За інформацією міської ради від 19 травня 2020 року у 2019 році проводилися роботи з капітального ремонту будівлі художньої школи імені О.О.Осмьоркіна.

Під час проведених робіт виконано ремонт покрівлі, утеплення фасаду будівлі, реконструкцію головного входу, облаштування пандусу та виконано роботи з благоустрою прибудинкової території. На даний час роботи повністю завершено.