Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Кропивницького

Райкович пообіцяв відремонтувати приміщення музею Генріха Нейгауза

30 вересня 2015 року кандидат на посаду міського голови Кіровограда Андрій Райкович у своїй передвиборчій програмі "Десять пріоритетів для міста" пообіцяв відремонтувати приміщення музею Генріха Нейгауза.
Виконано
Сказано 30 вересня 2015 р.

Джерело

  • Передвиборча програма
  • Лист від виконавчого комітету Кіровоградської міської ради
  • http://www.kr-rada.gov.ua/news/andriy-raykovich-kropivnitskiy-sertse-oblasti-i-vidpovidalnist-za-yogo-sotsialno-ekonomichniy-rozvitok-nadzvichayno-visokoyu.html
  • http://www.kr-rada.gov.ua/news/u-miskiy-radi-kropivnitskogo-viznachili-etapi-rekonstruktsiyi-muzichnoyi-shkoli-im-genriha-neygauza.html
  • Лист начальника управління культури і туризму Анни Назарець
  • https://cbn.com.ua/2020/09/18/u-kropyvnytskomu-vidrodyly-hram-muzyky-foto/
  • https://cbn.com.ua/2020/09/18/u-kropyvnytskomu-vidrodyly-hram-muzyky-foto/

Результат

18 вересня 2020 року у Кропивницькому, після реконструкції відкрили музичну школу №1 імені Генріха Нейгауза, де знаходиться приміщення і музею.

У будинку замінили покрівлю, оновили підлогу, утеплили стіни, замінили вікна та двері на протипожежні, встановили відповідну сигналізацію, зробили звукоізоляцію музичних кабінетів і при цьому зберегли та відновили автентичну ліпнину на стінах та стелях.

Нагадаємо попередній хід подій:

Як повідомили нам у Кіровоградській міській раді, в бюджеті міста на 2017 рік на ремонт музею Генріха Нейгауза було передбачено 1 500 тис. грн. Станом на 13 жовтня того ж року уже було виготовлено проектно-кошторисну документацію на ремонт музею.

23 лютого 2018 року міський голова Кропивницького Андрій Райкович звітуючи за виконану роботу у 2017 році виділив пріоритети на 2018 рік. Серед них є реконструкція музею ім. Нейгауза.

Станом на 11 квітня 2018 року визначено етапи реконструкції музичної школи ім. Генріха Нейгауза

За інформацією наданою Кропивницькою міською радою 19 серпня 2019 року минулого року розпочато масштабно реконструкцію музичної школи в приміщенні якої знаходиться музей Нейгауза. У 2019 році перший етап реконструкції закінчено, проєкт реконструкції потребує масштабних капіталовкладень і завершити роботи заплановано в кінці 2021 року.