Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Дніпра
  • Член політради партії "Українське об'єднання патріотів - "УКРОП"

Філатов обіцяє запровадити інтелектуальну систему управління транспортом

28 вересня 2015 року народний депутат України, кандидат на посаду міського голови Дніпропетровська Борис Філатов у своїй передвиборчій програмі "Стратегія розвитку Дніпропетровська" обіцяє запровадити інтелектуальну систему управління транспортом (відео:05:48).
Виконано
Сказано 28 вересня 2015 р.

Джерело

  • http://borysfilatov.com/uk/program
  • http://dniprorada.gov.ua/najblizhchij-rik-u-dnipropetrovskij-merii-prisvjatjat-rozrobci-proektu-reformuvannja-transportnoi-galuzi-dmitro-pogrbov
  • Лист Дніпровської МР від 19 листопада 2019 року
  • Лист Дніпровської МР від 22 травня 2020 року

Результат

26 січня 2016 року в.о. першого заступника міського голови Дмитро Погрєбов повідомив, що найближчий рік у Дніпропетровській мерії присвятять розробці проекту реформування транспортної галузі. Кінцевим результатом має стати забезпечення міста комфортним транспортом і введення єдиного проїзного квитка. Разом з тим, Погрєбов підкреслив, що протягом 2016 року ніяких кардинальних змін у міській транспортній галузі не відбудеться. Основні поточні проблеми будуть коригуватися в ручному режимі.

Також протягом 2015 – 2019 рр. на міському електротранспорті введено програмно-технічний комплекс диспетчерської служби віддаленого моніторингу для автоматичного інформування мешканців міста щодо графіка руху та комплексного аналізу роботи транспорту на міських маршрутах. На базі Комунального підприємства «Дніпровський електротранспорт» Дніпровської міської ради введено в експлуатацію електронну диспетчерську. Весь рухомий склад трамваїв та тролейбусів обладнаний навігаційними GPS-трекерами. На зупинках міського електротранспорту встановлено 152 інформаційно-вказівні табло. На цей час проводиться налаштування програмного забезпечення для сумісної роботи у складі програмно-технічного комплексу.

Станом на 22 травня 2020 року на зупинках міського електротранспорту працюють 152 інформаційно-вказівних табло. Весь рухомий склад трамваїв та тролейбусів (400 одиниць) також обладнаний навігаційними GPS-трекерами.

У 2020 році, з метою організації та централізованого управління рухом міського наземного електричного та автомобільного транспорту, функції диспетчерського управління передано до оперативно-диспетчерського центру КП «Дніпровський електротранспорт». На 1 200 автобусах, які здійснюють пасажирські перевезення на міських маршрутах загального користування, встановлено навігаційне обладнання - GPS-трекери. З 1 травня оперативно диспетчерський центр підприємства приступив до виконання диспетчерських функцій усього міського наземного пасажирського транспорту міста Дніпра.

Оскільки зупинки обладнанні інформаційними табло, а весь рухомий склад трамваїв, тролейбусів та автобуси - GPS-трекерами. Також функціонує оперативно диспетчерський центр, який відповідає та контролює рухом міського наземного електричного та автомобільного транспорту - обіцянка отримує статус - виконано.