Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Дніпра
  • Член політради партії "Українське об'єднання патріотів - "УКРОП"

Філатов обіцяє боротись з корупцією в місті

28 вересня 2015 року народний депутат України, кандидат на посаду міського голови Дніпропетровська Борис Філатов у своїй передвиборчій програмі "Стратегія розвитку Дніпропетровська" обіцяє боротись з корупцією шляхом забезпечення реструктуризації штату виконавчих органів, впровадження системи онлайн закупок, переведення адмінпослуг на електронну основу та ін. (відео:00:54).
Виконано
Сказано 28 вересня 2015 р.

Джерело

  • http://borysfilatov.com/uk/program
  • http://glavcom.ua/articles/36080.html
  • http://dniprorada.gov.ua/2016-05-18-13-46-00
  • https://dpchas.com.ua/zhizn/dnipro-za-rik-pokazav-naykrashchiy-progres-sered-oblasnih-centriv-ukrayini

Результат

15 грудня 2015 року Борис Філатов розповів про початок реформування системи управління містом. За його словами, вже звільнені заступники мера, директори департаментів та керівники комунальних підприємств.

18 травня 2016 року міська рада Дніпра під час 8-ї сесії ухвалила програму «Відкритий бюджет» в рамках якої буде створений інтерактивний ресурс, за допомогою якого можна буде відстежувати рух коштів міського бюджету. Програма розрахована на 4 роки. На її реалізацію необхідно 10 млн грн.

Станом на 2 червня 2018 року Дніпровська міська рада посіла двадцяте місце у рейтингу прозорості 100 найбільших міст України від міжнародної антикорупційної організації Transparency International. У порівнянні з попереднім дослідженням муніципалітет поліпшив свій показник і піднявся на 46 позицій.