Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Кропивницького

Райкович обіцяє розробити та розпочати реалізацію програми "Світле місто"

30 вересня 2015 року кандидат на посаду міського голови Кіровограда Андрій Райкович у своїй передвиборчій програмі "Десять пріоритетів для міста" обіцяє розробити та реалізувати програму "Світле місто": розпочати встановлення зовнішнього енергоощадного освітлення з найвіддаленіших вулиць та провулків міста.
Виконано
Сказано 30 вересня 2015 р.

Джерело

  •  Передвиборча програма
  • http://kr-rada.gov.ua/news/plosha-geroyiv-maydanu-4-516.html
  • http://www.kr-rada.gov.ua/news/u-kirovogradi-plano8616.html
  • http://akulamedia.com/u-misksvitlo-rozpovili-skilki-treba-groshei-abi-povsjudno-svitili-svitlodiodni-lihtari
  • Лист начальника управління культури і туризму Анни Назарець
  • https://www.facebook.com/krrada.official/videos/493411064602285/
  • Лист начальника відділу С. Якуніна

Результат

За інформацією пресслужби від 31 серпня 2020 року програма розроблена та активно реалізовується. За період від початку реалізації програми більше, ніж на 100 вулицях встановлено близько 3000 енергоощадних світильників. Всього в рамках програми "Світле місто" планується облаштувати 5230 новітніх об’єктів зовнішнього освітлення.

Нагадаємо попередній хід подій:

В Кіровограді планомірно реалізується програма “Світле місто”. Станом на 8 червня нові, сучасні світлоточки виробництва компанії “Шредер” встановлюються на вулицях мікрорайонів міста.

23 листопада 2016 року директор КП ЕМЗО "Міськсвітло" Дмитро Тоток розповів, що цьогоріч в обласному центрі в рамках програми "Світле місто" вдалось встановити одну тисячу світильників зі світлодіодними лампами. Однак, це лише десята частина усіх світильників, у яких натрієві лампи замінили на світлодіодні.

За інформацією наданою Кропивницькою міською радою від 19 серпня 2019 року на території міста Кропивницького були встановлення 5069 світлодіодних світильників

4 грудня 2019 року Андрій Райкович повідомив про те, що встановлення світильників буде продовжуватися. "Зараз виробник випускає конкурентні, достойні й пристойні світильники які ми плануємо у 20-му і наступних роках повністю, по лізинговій програмі, встановити на всій території міста Кропивницький",- повідомив мер (відео 43:30).