Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Кропивницького

Райкович обіцяє розпочати масштабний проект з вивчення іноземних мов

30 вересня 2015 року кандидат на посаду міського голови Кіровограда Андрій Райкович у своїй передвиборчій програмі "Десять пріоритетів для міста" обіцяє розпочати масштабний проект з вивчення іноземних мов - на першому етапі англійської (із залученням волонтерів - носіїв іноземної мови), започаткувати спеціалізовані постійно діючі семінари для викладачів іноземних мов, передбачити їх стажування за кордоном.
Виконано
Сказано 30 вересня 2015 р.

Джерело

  • Передвиборча програма
  • Лист директора департаменту А. Поливода
  • Лист заступника міською голови з питань діяльності виконавчих органів ради Н. Дзюби

Результат

5 грудня 2016 року заступник міською голови Н. Дзюба повідомив, що упродовж 2015/2016 навчального року, з метою підвищення фахового рівня вчителі англійської та німецької мови навчальних закладів міста брали участь у тренінгах, семінарах, вебінарах, інтернет-марафоні та відвідували Міжнародну конференцію. Для популяризації вивчення англійської мови протягом січня-грудня 2016 року була організована низка конкурсів. З метою надання допомоги вчителям іноземних мов в питаннях методики викладання та застосування сучасних технологій навчання, запровадження в практику роботи перспективного педагогічного досвіду було проведено серію семінарів-практикумів (5) та низки майстер-класів (9) для вчителів іноземних мов. 4 волонтери Корпусу Миру проводили заняття з англійської мови у НВК «Кіровоградський колегіум», НВО №6, НВК №26.

Станом на 5 липня 2018 року організовані навчання з удосконалення англійської мови, 250 осіб вже пройшли курс. Активно залучаються фахівці Міжнародних освітніх центрів. Кропивницькі школи почали запрошувати до себе волонтерів Корпусу Миру також зросла роль літніх мовних таборів.

Як і обіцяв Андрій Райкович реалізація проекту розпочалась та продовжує функціонувати.