Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова Івано-Франківської обласної організації Української Народної Партії

Анушкевичус обіцяє провести модернізацію поліклінічних установ Івано-Франківська

Мер міста Івано-Франківська Віктор Анушкевичус у своїй передвиборчій програмі обіцяв провести модернізацію поліклінічних установ, у тому числі оснащення їх новітнім медичним обладнанням.
Виконано
Сказано 19 жовтня 2010 р.

Джерело

  • http://news.if.ua/print.php?id=9772
  • http://www.mvk.if.ua/uploads/files/rz01031202.pdf
  • http://www.mvk.if.ua/uploads/files/rz01031202.pdf
  • Лист керуючого справами виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради А. Лиса
  • Лист Івано-Франківської міської поліклініки №1
  • Лист Івано-Франківської міської поліклініки №3

Результат

На ремонтні роботи приміщень у лікувально-профілактичних закладах міста протягом 2011 року було затрачено 3,0 млн.грн. Крім того, за рахунок різних джерел фінансування продовжувалась модернізація ЛПЗ міста, придбано діагностичну і лікувальну апаратуру, обладнання та устаткування на суму 38 млн. грн. Це дало змогу переоснастити поліклініки і стаціонари рентгенологічною та флюорографічною апаратурою, сучасними УЗД апаратами, гастрофіброскопами та ін. На базі ЦМКЛ розпочало роботу відділення малоінвазивної та реконструктивної хірургії, для якого придбано ангіограф фірми "Toshiba" вартістю 22 млн. грн.

Відповідно до листа Івано-Франківської міської ради від 16 січня 2015 року, модернізація поліклінічних установ Івано-Франківська, станом на 23 грудня 2014 року не проводилась. Реорганізація поліклінік буде проводитися після затвердження нового плану реформування охорони здоров'я Міністерства охорони здоров'я України.

Відповідно до листа головного лікаря Івано-Франківської міської поліклініки №3 Ветохи Н.Ю. від 23 червня 2015 року, медичний заклад Івано-Франківська міська поліклініка №3 у період з 2012 року по 2015 рік отримував новітнє медичне обладнання та проходив модернізацію.

Відповідно до листа головного лікаря Івано-Франківської міської поліклініки №1 Романюка І.М. від 24 червня 2015 року, у медичному закладі Івано-Франківська міська поліклініка №1 з 2012 року по червень 2015 року було витрачено 76,7 тис. грн на капітальний ремонт та 98,4 тис. грн на придбання апаратури.