Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Каспрук заявив, що на практику до міської ради запрошуватимуть студентів

23 вересня 2015 року міський голова Чернівців Олексій Каспрук заявив, що на практику до міської ради запрошуватимуть студентів.
Виконано
Сказано 23 вересня 2015 р.

Джерело

  • http://chernivtsy.eu/portal/4/oleksij-kaspruk-zustrivsya-iz-majbutnimy-profi-turystychnoyi-galuzi-74743.html#more-74743
  • Лист Чернівецького міського голови Каспрука Олексія Павловича

Результат

Відповідно до листа Чернівецької міської ради від 17 червня 2016 року в 2015 році для проходження практики і стажування в Чернівецькій міській раді залучалися 87 студентів. У 2016 році (станом на 1 червня) - 40 студентів Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича, Буковинського фінансово-економічного університету, Чернівецького ліцею сфери послуг, Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького, Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Окрім того, 17 червня 2016 року підписано договір про співпрацю між відділом з питань охорони культурної спадщини міської ради та Студентським науковим історичним товариством при факультеті історії, політології Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича.