Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Івано-Франківська

Марцінків обіцяє забезпечити якісну роботу місцевого центру надання адміністративних послуг

2 жовтня 2015 року кандидат на посаду міського голови Івано - Франківська від політичної партії "Свобода" Руслан Марцінків у передвиборній програмі обіцяє забезпечити якісну роботу місцевого центру надання адміністративних послуг, максимально спрощуючи надання органами влади усіх необхідних мешканцям довідок і дозволів.
Виконано
Сказано 2 жовтня 2015 р.

Джерело

  • http://holos.fm/page/vo-svoboda-yedinij-virnij-i-viprobuvanij-shhit-naciyi-programa-svobodi-na-miscevi-vibori?utm_source=holos&utm_source=holos&utm_medium=banner&utm_content=local_elections&utm_campaign=vibori2015
  • https://www.facebook.com/ruslan.martsinkiv/posts/2023895967633475?__tn__=-R

Результат

За словами міського голови місто постійно працює над підвищенням ефективності діяльності роботи наших структурних підрозділів. В жовтні 2018 року місту вручили міжнародний сертифікат від світової організації DEKRA та української Global Certifik. Ці документи підтверджують, що діяльність міста у сфері надання адміністративних послуг є такою, що відповідає міжнародним стандартам. Також організація відзначає зростання позитивного іміджу міста та задоволення населення роботою виконавчих органів.