Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Романюк пообіцяв, що у міському бюджеті на 2016 рік передбачать кошти на капітальний ремонт вулиць мікрорайону Вересневе

24 вересня 2015 року міський голова Луцька Микола Романюк пообіцяв, що у міському бюджеті на 2016 рік передбачать кошти на капітальний ремонт вулиць мікрорайону Вересневе.
Не виконано
Сказано 24 вересня 2015 р.

Джерело

  • http://www.lutskrada.gov.ua/fast-news/miskyy-golova-mykola-romanyuk-my-rozumiyemo-vazhlyvist-budivnyctva-kanalizaciynoyi-merezhi
  • лист міського голови м. Луцька Миколи Романюка
  • лист Луцького міського голови Миколи Романюка
  • Лист Луцького міського голови Миколи Романюка

Результат

Відповідно до листа Луцької міської ради від 1 квітня 2016 року роботи з капітального ремонту вулиць виконуються відповідно до рішення сесії Луцької міської ради від 02.02.2016 №3/27 «Про погодження переліку об'єктів капітального ремонту вулиць та прибудинкових територій міста Луцька на 2016-2017 роки». Даним рішенням передбачені роботи капітального характеру на вул. Дачній, вул. Корольова, вул. Польовій, вул. Рівненській та вул. Рильського. Вартість робіт буде визначено при розробці проектно-кошторисної документації.

Станом на 8 липня 2016 року виготовляється проектно-кошторисна документація, якою передбачені роботи капітального характеру на вулицях району «Вересневе».

Відповідно до листа Луцької міської ради від 25 листопада 2016 року у поточному році проведено роботи з капітального ремонту вул. Ранкової на суму - 1 179 532 грн. Капітальний ремонт інших вулиць району «Вересневе» в 2016 році не проводився.

ВИСНОВОК: у 2016 році була відремонтована тільки одна вулиця.