Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Сугоняко обіцяє взяти під контроль питання створення дитячого садка на вул. Добровільній в Сумах

24 вересня 2015 року народний депутат України Олександр Сугоняко запевнив, що візьме під контроль питання створення дитсадка на вул. Добровільній (Ковпаківський район) в місті Суми.
Виконано
Сказано 24 вересня 2015 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/a.sugoniako/posts/412654645602926
  • 1
  • 2
  • Лист

Результат

Згідно з листом від народного депутата України Олександра Сугоняко від 27 квітня 2016 року, в результаті співпраці депутата з міським головою Сум не вдалося вирішити проблему відкриття дитячого садочка в Сумах з певних обставин, однак питання залишається під контролем депутата. Будівництво садочка буде розглянуто протягом 2016 року.

Після нашого запиту Олександр Сугоняко звернувся до міського голови міста Суми, аби питання було вирішене.

19 листопада 2018 року помічник Олександра Сугоняко нам повідомив, що приміщення, яке на момент надання обіцянки (2015 р.) були занедбане, у 2016 р. було передано в оренду Свято-Георгієвській громаді УПЦ Київського патріархату, відремонтоване і нині у ньому розміщається однойменний храм. Олександр Сугоняко неодноразово звертався до міського голови Сум Олександра Лисенко із приводу подальшої долі занедбаного приміщення, тож сприяв подібному рішенню міської влади Сум, за повідомленням Сумської міськради, у даному мікрорайоні відсутній дефіцит місць у дитячих садках, тому потреби у побудові нового дитсадка немає.

Обіцянка отримує статус "виконано", оскільки народний депутат докладав зусилля для створення дитячого садка на вул. Добровільній в Сумах.