Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Член Комітету з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України

Синютка заявив, що надасть можливість підприємцям облаштувати території навколо озера Задорожне

14 вересня 2015 року голова Львівської ОДА Олег Синютка заявив, що надасть можливість приватним підприємцям інвентаризувати та облаштувати території навколо озера Задорожне.
Виконано
Сказано 14 вересня 2015 р.

Джерело

  • http://loda.gov.ua/news?id=18314
  • Лист Заступника голови Львівської ОДА Гримак І.Я.
  • http://dailylviv.com/news/sytuatsiyi-i-pryhody/v-infrastrukturu-baikalu-vkladut-60-mln-hrn-orendari-31790
  • http://wz.lviv.ua/life/176492-mizh-ozeramy-i-kalabaniamy

Результат

18 травня 2016 року відбулась прес-конференція на тему «Відпочинок на озері Задорожньому («Байкалі») у Миколаївському районі. Яким він буде влітку 2016 року?», на якій орендарі земельних ділянок продемонстрували план розвитку приозерної території із залученням в розвиток її інфраструктури майже 60 млн гривень. Підприємство отримало в оренду майже 6 гектарів, на яких планується створити скейт-парк, побудувати ресторан та готель, поставити літній театр, виокремити зону під яхт-клуб. На громадському пляжі планується облаштувати наметове містечко, місце для риболовлі, пристань, паркінг та ін. Вхід на територію комерційної зони, де можна орендувати шезлонги, парасолі або скористатись ігровими і спортивними майданчиками, буде платним.

Зі слів працівника дачного комплексу, пана Михайла, станом на 1 липня 2016 року паркани на озері Задорожнє прибрали, зробили громадський безплатний пляж зі сторони села Демня — завезли землі, облаштували автостоянку та рятувальну службу. Вхід на територію озера платний: 15 грн з людини та 30 грн за машину.