Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Бабак запевнила, що депутатами "Самопомочі" на найближчому пленарному засіданні буде підняте питання відносно перегляду балансу видобутку газу в Україні

10 вересня 2015 року народний депутат України Альона Бабак запевнила, що членами фракції "Об'єднання "Самопоміч" на найближчому пленарному засіданні буде підняте питання відносно перегляду балансу видобутку газу в Україні. Бабак зазначила, що тарифи на газ мають бути переглянуті у зв'язку з меншим споживанням газу першому кварталі опалювального сезону (фактично спожито на 10% менше ніж за планом). Депутат зазначила, що на 0,5 млрд кубометрів був змінений прогноз по споживанню газу населенням в 2015 році порівняно з тим, що включила в розрахунок тарифу НКРЕ КП. Крім того, Кабінет міністрів України скоротив норми споживання газу з 6 до 3 кубометрів, що також мало би зменшити кількість газу, який потрібно додатково купувати, окрім видобутого в Україні.
Не виконано
Сказано 10 вересня 2015 р.

Джерело

  • http://samopomich.ua/uk-u-samopomochi-mayut-namir-pidnyaty-taryfne-pytannya-na-najblyzhchomu-zasidanni-rady/
  • http://iportal.rada.gov.ua/meeting/stenogr/show/5977.html
  • http://iportal.rada.gov.ua/meeting/stenogr/show/5980.html

Результат

Відповідно до стенограми пленарного засідання Верховної Ради від 15 вересня 2015 року депутатами фракції "Об'єднання "Самопоміч" не піднімалось питання перегляду балансу видобутку газу в Україні.