Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Фищук пообіцяв виділити кошти на придбання апаратів для Обласної дитячої лікарні

8 вересня 2015 року голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук запевнив, що шукатиме можливість виділити частину коштів на придбання медичних апаратів для Обласної дитячої клінічної лікарні, що знаходиться на вул. Руській м. Чернівці.
Виконано
Сказано 8 вересня 2015 р.

Джерело

  • http://www.oda.cv.ua/news/oleksandr-fishchuk-oznaiomivsya-z-potrebami-likuvalnikh-zakladiv-mista
  • http://www.oda.cv.ua/news/oleksandr-fishchuk-mi-vstignemo-osvoiti-koshti-yaki-vidilila-derzhava-na-rozvitok-oblasti
  • Лист заступника голови - керівника апарату Чернівецької ОДА  Сенчука Р.

Результат

12 жовтня 2015 року голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук повідомив, що більше 80 млн грн, які виділено в область з Державного фонду регіонального розвитку спрямовано на заклади освіти, решта суми - на заклади охорони здоров’я. Також Олександр Фищук повідомив, що до кінця 2015 року виконає всі заплановані роботи.

Відповідно до листа Чернівецької ОДА від 26 січня 2016 року, у 2015 році проведено низку заходів, спрямованих на покращення матеріально-технічної бази обласного лікувально-профілактичного закладу КМУ «Обласна дитяча клінічна лікарня». Зокрема, спрямовано кошти на придбання необхідного медичного обладнання та предметів довгострокового користування: апаратів штучної вентиляції легенів на загальну суму 2 909 550 грн; автономного джерела електроживлення (дизельна генераторна установка), на загальну суму 600,00 грн. Це дало змогу значно покращити надання медичної допомоги населенню Чернівецької області. Значна робота проведена в напрямку забезпечення належного технічного стану будівель КМУ «Обласна дитяча клінічна лікарня». Упродовж 2015 року на капітальний ремонт системи тепло та водопостачання корпусу по вул. Руська, 207 А виділено коштів на загальну суму 980 000 грн, що дало змогу значно покращити роботу закладу.