Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Гройсман пообіцяв, що родина загиблого в АТО Івана Зубкова буде забезпечена нормальним житлом

7 грудня 2016 року прем'єр-міністр України Володимир Гройсман пообіцяв, що родина загиблого в АТО Героя України Івана Зубкова буде забезпечена нормальним житлом. Заявлено у зв'язку з тим, що у Хмельницькій області сім'ї загиблого в зоні проведення антитерористичної операції Героя України Івана Зубкова чиновники придбали квартиру, непридатну для проживання.
Архів
Сказано 7 грудня 2016 р.

Джерело

  • http://www.ukrinform.ua/rubric-society/2134939-simi-zagiblogo-v-ato-geroa-pridbali-nepridatnu-dla-prozivanna-kvartiru.html
  • Лист Хмельницької ОДА від 22 березня 2017 року

Результат

У листі Хмельницької ОДА від 22 березня 2017 року повідомляється, що 22 грудня 2016 року вдовою Зубковою І.В. укладено договір на придбання квартири за адресою: м. Хмельницький, вул. Староміська 52-б, кв. 50, загальною площею 79,1 кв. метрів. Квартиру придбано за кошти доброчинників. Приватним ремонтно-будівельним підприємством «Комунбуд» 14.02.2017 їй видано документи для оформлення права власності на квартиру. Згідно з Державним реєстром речових прав на нерухоме майно на 14.03.2017 року Зубкова І.В. є власницею квартири за адресою: м. Деражня, вул. Заводська, 1-Г, кв.6, площею 61,8 кв.м, яку придбано за кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво (придбання) житла для сімей загиблих військовослужбовців, які брали участь в АТО, а також інвалідів I-II групи з числа військовослужбовців, які брали участь в АТО та потребують поліпшення житлових умов.

ВИСНОВОК: квартиру придбано за кошти благодійників.