Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Лінько пообіцяв тримати на особистому контролі розслідування протиправної діяльності дирекції Тилігульського ландшафтного парку

6 вересня 2015 року народний депутат України Дмитро Лінько пообіцяв тримати на особистому контролі розслідування фактів правопорушень на території Тилігульського ландшафтного парку в Комінтернівському районі Одеської області. За його словами, дирекція парку займається незаконною діяльністю. Це бракон'єрський вилов риби, вимивання піску, незаконне будівництво, незадекларована туристична діяльність та низка інших правопорушень.
Виконано
Сказано 6 вересня 2015 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/dmytro.linko/posts/1006931419357029
  • http://tiligul.org/2015_12_01_traloviy_rejd.html
  • Лист від народного депутата Дмитра Лінька
  • Лист від народного депутата Дмитра Лінька

Результат

1 грудня 2015 року на офіційному сайті Тилігульського ландшафтного парку з'явилось повідомлення про виявлення в його акваторії безхозних біркованих знарядь для вилову водних живих ресурсів (ВЖР) в промислових масштабах, що впродовж 2015 року було заборонено. За даним фактом направлено листи до відповідних правоохоронних органів.

7 липня 2016 року, у відповідь на запит редакції ІА «Слово і Діло», народний депутат України Дмитро Лінько повідомив, що адміністрація Тилігульського ландшафтного парку, для того, щоб обмежити вільний доступ до території заповідника, повторно встановила шлагбаум. Своєю чергою нардеп готує відповідне звернення до Міністерства внутрішніх справ.

19 липня того ж року Міністерство внутрішніх справ повідомило депутату, що факти викладені у депутатському зверненні будуть розглянуті. Пізніше, 9 серпня, вони ж повідомили, що розгляд викладених відомостей здійснювався управлінням захисту економіки в Одеській області відповідного департаменту Національної поліції. За результатами перевірки ознак кримінального правопорушення в діях дирекції ландшафтного парку "Тилигульський" виявлено не було.

Таким чином, депутат виконав обіцянку примати розслідування на особистому контролі.