Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Тернополя

Надал заявив, що з ЖЕКами які неякісно виконують роботу розриватимуть угоди

13 серпня 2015 року міський голова Тернополя Сергій Надал заявив, що за неякісну роботу ЖЕКи будуть позбавлятися права на надання послуг.
У процесі
Сказано 13 серпня 2015 р.
Перевіряється

Джерело

  • http://www.rada.te.ua/novyny/38517.html
  • Лист заступника міського голови Тернополя Стемковського В.В.
  • Лист заступника міського голови Тернополя Хімейчука Івана Сергійовича
  • Лист заступника Тернопільського міського голови Хімейчук І.С.
  • Лист Тернопільської МР від 23 липня 2019 року
  • Лист Тернопільської міської ради від 12 червня 2020 року

Результат

Тернопільська міська рада не надала відповіді на наш попередній запит на інформацію, тому редакція ІА «Слово і діло» направила повторний запит для доступу до публічної інформації по зазначеному питанню.

За інформацією Тернопільської міської ради від 12 червня 2020 року управителі та виконавці послуг з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій житлового фонду комунальної власності визначені на конкурсних засадах, не позбавлялись права на надання послуг за неякісне здійснення робіт.

Відповідно до інформації Тернопільської міськради від 23 липня 2019 року, було зафіксовано про випадки неякісного надання послуг з утримання будинків та прибудинкових територій. Разом з тим зазначається, що надання неякісних або несвоєчасних послуг не є підставою для позбавлення підприємства права на надання таких послуг.

У 2017 році визначені структури не позбавлялись права на надання послуг.

Відповідно до листа Тернопільської міської ради від 2 червня 2016 року управителі та виконавці послуг з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій житлового фонду комунальної форми власності визначені на конкурсних засадах, не позбавлялись права надання послуг за неякісне здійснення робіт.

Відповідно до листа Тернопільської міської ради від 25 вересня 2015 року, підприємства, які надають послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій визначені виконавцями послуг шляхом конкурсного відбору в порядку передбаченому чинним законодавством. Конкурсний відбір створює конкурентне середовище та мотивує підприємства, які надають послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій до якісної роботи.