Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Машковський обіцяє посприяти у вирішенні питання виділення земельної ділянки родині Андрусенко

5 серпня 2015 року голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський провів особисту зустріч з родиною загиблого військовослужбовця в зоні проведення АТО - Сергія Андрусенка. Рідні військового скаржаться на байдужість місцевих представників влади (Глибочицька сільська рада), зокрема, землеміра, через яких не можуть отримати земельну ділянку, хоча мають на це повне право. Керівник області пообіцяв взяти під особистий контроль питання виділення земельної ділянки родині та посприяти у вирішенні питання.
Виконано
Сказано 5 серпня 2015 р.

Джерело

  • http://oda.zt.gov.ua/golova-oda-vzyav-pid-osobistij-kontrol-situacziyu-rodini-zagiblogo-uchasnika-ato.html
  • http://zhitomir-online.com/2015/11/13/nema-sliv-bagatyuschiy-rodyni-lyubovi-cymbalyuk-gektary-dorogoyi-zemli-a-zagyblomu-v-ato-geroyu-2-metry-na-kladovyschi.html
  • Лист в.о. начальника управління Держгеокадастру у Житомирській області Д.М. Мозгового

Результат

За повідомленням місцевих ЗМІ, станом на 13 листопада 2015 року матері загиблого в АТО хлопця Сергія Андрусенка земельної ділянки не надали.

Матері загиблого під час виконання завдань антитерористичної операції військовослужбовця Андрусенко С. Зозулі Галині Петрівні наказом Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області від 25.11.2015 № 6-1444/0/37-15-СГ надано дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення садівництва площею 0,10 га за межами населених пунктів Левківської сільської ради Житомирського району.