Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Супрун заявила, що до липня 2017 року новозбудований діагностичний корпус лікарні «Охматдит» буде відкритий

1 грудня 2016 року в.о. міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун заявила, що до 1 липня 2017 року новозбудований діагностичний корпус лікарні «Охматдит» буде відкритий (відео 20:42 - 21:00).
Не виконано
Сказано 1 грудня 2016 р.

Джерело

  • https://youtu.be/Dq8hczTUiPo?t=20m42s
  • http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=250041395&cat_id=244276429
  • http://ua.interfax.com.ua/news/general/426599.html

Результат

6 червня 2017 року прем’єр-міністр України Володимир Гройсман повідомив, що перша черга Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит», де завершуються будівельні роботи й ведеться монтаж обладнання, буде здана в експлуатацію в листопаді-грудні поточного року.

Коментуючи відстрочення введення нового корпусу в експлуатацію, Володимир Гройсман зазначив, що «краще на два місяці пізніше, але чесно, ефективно і максимально якісно, ніж гнати до 1 липня і потім отримати брак».

ВИСНОВОК: до липня 2017 року діагностичний корпус лікарні «Охматдит» не був відкритий.

13 грудня 2017 року Кабмін схвалив рішення про введення в експлуатацію першої черги оновленого комплексу Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит» і повноцінний запуск лікарні. Глава уряду подякував всім, хто долучився до виконання всіх робіт і дав доручення МОЗ забезпечити все, аби за «два-три місяці» лікарня приймала перших пацієнтів.

В січні – квітні 2018 року було встановлено обладнання, змонтовано лінійний прискорювач та комп’ютерний томограф.

Станом на початок травня 2018 року перший пусковий комплекс Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит» повністю оснащений і приймає пацієнтів з надскладними діагнозами. Приймати пацієнтів готові відділення променевої терапії, відділення магніто-резонансної діагностики, відділення ультразвукової діагностики, центр служби крові, референс-центр з клінічної лабораторної діагностики та метрології.