Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова політичної партії "Соціал - демократична партія"

Каплін пообіцяв опротестувати рішення Ленінської районної ради у місті Полтава щодо виділення земельних ділянок

31 липня 2015 року народний депутат України Сергій Каплін пообіцяв опротестувати в прокуратурі рішення Ленінської районної ради у місті Полтава щодо виділення земельних ділянок, тому що на засідані ради було прийнято рішення про виділення 80 земельних ділянок, 62 з яких віддали особам, які не мають відношення до АТО (відео:2:30).
Архів
Сказано 31 липня 2015 р.

Джерело

  • http://poltava.to/news/34574/
  • http://ru.slovoidilo.ua/2016/06/23/infografika/bezopasnost/zhile-dlya-uchastnikov-ato-v-kakix-regionax-sabotiruyut-vydelenie-zemli-i-kvartir

Результат

Відповідно до інформації від Подільської (колишньої Ленінської) районної ради у місті Полтава, у 2015 році районна рада виділила 50 земельних ділянок для воїнів АТО.

Враховуючи, що кількість виділених ділянок виділених у 2015 році не відповідає інформації зазначеної у обіцянці Сергія Капліна, ІА "Слово і Діло" переводить обіцянку в "архів", так як не володіє інформацією, що вплинуло на на зміну першочергового рішення Подільської (колишньої Ленінської) районної ради у місті Полтава.

Варто додати, що ІА "Слово і Діло" неодноразово направляла запит на доступ до публічної інформації до Сергія Капліна щодо вищезазначеної інформації, однак народний депутат жодного разу не відповів.