Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Головко пообіцяв оприлюднити перші результати слідства щодо розпаювання державного підприємства "Березівське" в кінці серпня

29 липня 2015 року голова Полтавської обласної державної адміністрації Валерій Головко пообіцяв оприлюднити перші результати слідства щодо розпаювання державного підприємства "Березівське" на круглому столі, який відбудеться у Березовій Рудці наприкінці серпня. Очільник області додав, що на нього обов'язково будуть запрошені представники ДП СПГ "Брезівське" та санатор, адже майновий комплекс колишнього радгоспу не використовується на користь громади вже три роки, а люди скаржаться, що санація підприємства затягується спеціально.
Не виконано
Сказано 29 липня 2015 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/valeriy.golovko?fref=ts
  • Лист заступника начальника-начальника слідчого управління Головного  Управління національної поліції в Полтавській області С. Чижа №24/59-зі від 26.12.2016 р.

Результат

28 грудня 2016 року заступник начальника-начальник слідчого управління Головного Управління національної поліції в Полтавській області С. Чиж повідомив, що у слідчих територіальних підрозділів Полтавської області протягом 2015-2016 років перебувало лише 5 кримінальних проваджень, розпочатих за фактом безгосподарського використання земель, що спричинило тривале знищення або втрату їх родючості, виведення земель з сільськогосподарського обороту, змивання гумусного шару, порушення структури грунту, з правовою кваліфікацією за ст. 254 КК України, 3 з яких були закриті на підставі п.2 ч.1 ст.284 КК України у зв’язку з відсутністю у діянні складу кримінального правопорушення, 2 кримінальних провадження перебуває у провадженні слідчих Полтавського районного відділення поліції, Полтавського відділу поліції та Глобинського відділу поліції ГУНП в Полтавській області. На цей час у кримінальних провадженнях триває досудове розслідування. Підозри підслідним особам не оголошувались.

Наголосимо, що у слідчих територіальних підрозділах Полтавської області відсутні кримінальні провадження, розпочаті за фактом розпаювання державного підприємства “Березівське”.

ВИСНОВОК: у слідчих територіальних підрозділах Полтавської області відсутні кримінальні провадження, розпочаті за фактом розпаювання державного підприємства “Березівське”.