Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Співголова політичної партії "Наш край"

Гранатуров заявив, що місто отримає 10 нових сміттєвозів

28 липня 2015 року міський голова Миколаєва Юрій Гранатуров заявив, що у міста буде 10 нових сміттєвозів. (відео 16:35-16:55)
Не виконано
Сказано 28 липня 2015 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=U4kr59uqDlo
  • https://news.pn/ru/public/144277
  • https://news.pn/ru/politics/145958

Результат

25 вересня 2015 року ще чотири нових сміттєвоза разом з баками для відходів прибутку в Миколаїв сміттєвоза прибутку до Миколаєва. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомив миколаївський міський голова Юрій Гранатуров. Автомобілі, за його словами, зараз проходять процедуру реєстрації в Державтоінспекції, а після почнуть роботу. Разом з новим спеціалізованим транспортом місто Миколаїв також вже отримав 42 нових бака для збору твердих побутових відходів.

Мер Миколаєва Юрій Гранатуров в суботу, 17 жовтня 2015 року, на Соборній площі представив громадськості нову техніку, закуплену цього року для боротьби зі снігопадами. Так, на площі були збудовані 10 нових комбінованих дорожніх машин на базі автомобіля «МАЗ», призначених для прибирання доріг в будь-який час року, зокрема, для прибирання вулиць від снігу, 2 універсальні машини, 7 нових сміттєвозів, нові трактори, екскаватор-навантажувач і підйомник з відвалом. Все це було придбано мерією Миколаєва у цьому році на суму 30 мільйонів гривень.