Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Член Комітету з питань інтеграції України з Європейським Союзом

Порошенко заявив, що кожен військовослужбовець отримає індивідуальну картку, за якою можна буде відстежувати рівень його речового та харчового забезпечення

Президент Петро Порошенко 27 липня 2015 року заявив, що кожен український військовослужбовець отримає індивідуальну картку, за якою можна буде відстежувати рівень його речового та харчового забезпечення.
Не виконано
Сказано 27 липня 2015 р.

Джерело

  • http://www.ukrinform.ua/ukr/news/u_viyskovih_zyavlyatsya_vlasni_kartki__shchob_nihto_ne_zazihnuv_na_suhpayok_2078804
  • Лист міністерства оборони України від 8 квітня 2016 року
  • http://www.mil.gov.ua/news/2016/04/20/eksperiment-z-prodovolchogo-zabezpechennya-u-zbrojnih-silah-prodovzheno-do-31-grudnya-2016-roku-zastupnik-ministra-oboroni-ukraini--/
  • лист адміністрації
  • Лист Збройних сил України від січня 2019 року

Результат

Відповідно до листа Міністерства оборони України від 8 квітня 2016 року, в рамках пілотного проекту, в військових частинах А 2800 та А 0224 передбачено видачу особовому складу електронних карток обліку речового майна особистого використання.

20 квітня 2016 року експеримент із продовольчого забезпечення у Збройних силах України (ЗСУ) рішенням уряду продовжено до 31 грудня 2016 року.

Відповідно до листа Міністерства оборони від 17 квітня 2018 року, запровадження індивідуальних карток для військовослужбовців, за якими можна буде відстежувати рівень речового та харчового забезпечення, заплановано на кінець 2018 року.

Відповідно до листа Збройних сил України від січня 2019 року, реалізація проекту впровадження логістичної системи спланована з використанням програмного забезпечення на основі платформи США в конфігурації під потреби ЗСУ, закупівлі та розгортання необхідної інфраструктури. Передача системи в експлуатацію ЗСУ запланована до кінця 2019 року. Впровадження системи передбачає запровадження індивідуальних карток військовослужбовців. Станом на початок 2019 року індивідуальні картки військовослужбовців відсутні.

Враховуючи, що під час каденції кожен військовослужбовець не отримав індивідуальну картку матеріального забезпечення, обіцянка отримує статус «не виконано».