Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Єднак запевнив, що в Україні буде створена Державна лісогосподарська корпорація

24 липня 2015 року народний депутат України Остап Єднак запевнив, що в Україні буде створена Державна лісогосподарська корпорація для того, щоб впорядкувати роботу держлісгоспів відповідно до сучасних стандартів.
Виконано
Сказано 24 липня 2015 р.

Джерело

  • http://www.epravda.com.ua/columns/2015/07/24/552265/
  • лист народного депутатв
  • http://www.depo.ua/ukr/politics/golovoyu-derzhlisagentstva-stane-yushkevich-21092016102300

Результат

Відповідно до листа народного депутата Остапа Єднака від 28 квітня 2016 року було з'ясовано, що на колегії Мінагрополітики 19 жовтня 2015 року Ковальчук О.П. виступив з ініціативою про створення нового державного підприємства лісового господарства на базі існуючих лісових господарств, якою планувалось створити корупційний орган. При цьому, допомога Світового Банку, з підготовки інституційної реформи лісоуправління, головою Держлісагенства навіть не бралась до уваги. Вищевказане змусило народного депутата боротись проти створення лісогосподарської корпорації, замість того, щоб шукати збалансовану модель управління лісогосподарськими підприємствами. Народний депутат наголосив, що після зміни непрофесійного керівництва Держлісагенства, робота над впровадженням реформ буде відновлена.

21 вересня 2016 року конкурсна комісія з питань вищого корпусу державної служби обрала головою Державного агентства лісових ресурсів Христину Юшкевич.