Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Добродомов домагатиметься покарання власників незаконної забудови у Львові

22 липня 2015 року народний депутат України Дмитро Добродомов пообіцяв домогтись покарання тих, хто без жодних дозволів звів семиповерховий будинок у Львові на вулиці Кондукторській 16.
Виконано
Сказано 22 липня 2015 р.

Джерело

  • http://nkontrol.org.ua/dobrodomov-vlada-lvova-ne-reagueh-na-nezakonni-zabudovi-priklad-bagatopoverkhivka-na-konduktorskijj-16/
  • https://www.youtube.com/watch?v=5vTiE8E3D4M
  • лист народного депутат Дмитра Добродомова
  • Добродомов - лист

Результат

25 листопада 2015 року журналісти ІА «Слово і Діло» особисто перевірили ступінь виконання передвиборної обіцянки народного депутата України Дмитра Добродомова щодо покарання власників незаконної забудови у Львові по вул. Кондукторська, 16. Як показала перевірка, не зважаючи на депутатські запити народного депутата, незаконна забудова по вул. Кондукторській продовжуєтья (відео: 01:11).

Відповідно до листа народного депутата Дмитра Добродомова від 29 березня 2016 року було з'ясовано, що 24 березня 2016 року народним депутатом було скеровано депутатське звернення №271 - 02/313 до т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області щодо стану досудового розслідування кримінального провадження від 30 вересня 2014 року.

19 жовтня 2017 року народний депутат повідомив, що станом на сьогодні досудове дослідження у цій справі триває, а НПУ немає підстав для повідомлення звинувачення конкретній особі.

Однак, ІА "Слово і Діло" вважає обіцянку "виконаною", оскільки нардеп тримає на контролі цю справу та намагається довести її до логічного завершення та вимагає покарання винних, що й було обіцяно раніше.