Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської групи "За майбутнє"
  • Член Комітету з питань бюджету

Кіссе пообіцяв, що будівництво дороги Одеса — Рені завершиться до січня 2017 року

21 липня 2015 року народний депутат України Антон Кіссе пообіцяв, що будівництво дороги Одеса — Рені завершиться до січня 2017 року. Нагадаємо, 17 липня 2015 року Верховна Рада ухвалила у першому читанні проект закону №2315а «Про внесення зміни до Бюджетного кодексу України щодо експерименту в Одеській, Волинській та Львівській областях з фінансування реконструкції, поточного ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення». «СЛОВО І ДІЛО» ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата, однак її фіксація необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Не виконано
Сказано 21 липня 2015 р.

Джерело

  • http://antonkisse.com/narod-otnositsya-k-vlasti-tak-kak-vlasty-otnositsya-k-narodu-v-to-zerkalynoe-otrazhenie-anton-kisse/
  • http://economics.unian.ua/transport/1617877-v-odeskiy-oblasti-z-10-grudnya-zakriyut-dilyanku-dorogi-odesa-reni.html
  • http://bessarabiainform.com/2017/02/esli-remont-trassy-odessa-reni-ne-udastsya-zakonchit-v-tekushhem-godu-glava-oga-proigraet-yashhik-vina/
  • https://ukr.segodnya.ua/politics/poroshenko-zayavil-o-zavershenii-stroitelstva-dorogi-odessa-reni-1220432.html

Результат

13 липня 2016 року народний депутат України Антон Кіссе повідомив про досягнення у вирішенні питання реконструкції траси Одеса — Рені. Разом із керівництвом депутатської групи «Партія «Відродження» він провів зустріч з прем’єр-міністром України з приводу завершення будівництва дороги. За результатами зустрічі було вирішено, що питанням ремонту траси буде опікуватись віце-прем’єр Володимир Кістіон.

3 лютого 2017 року голова Одеської ОДА Максим Степанов повідомив, що в 2016 році було відремонтовано 56 км дороги Одеса — Рені, а цього року для завершення будівництва потрібно відремонтувати ще 138 км.

ВИСНОВОК: будівництво дороги Одеса — Рені не було завершено в січні 2017 року, тому обіцянка не виконана.

Варто додати, що дорога Одеса - Рені була відкрита лише 12 лютого 2019 року.