Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Найєм заявив, що не ходитиме на ефіри телеканалу NewsOne, поки Євгеній Мураєв офіційно не вибачиться перед Олегом Сенцовим та його родиною

8 червня 2018 року народний депутат України Мустафа Найєм заявив, що не ходитиме на ефіри телеканалу NewsOne, поки Євгеній Мураєв офіційно не вибачиться перед Олегом Сенцовим та його родиною.
Архів
Сказано 8 червня 2018 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/Mustafanayyem/posts/10212757619441393
  • https://www.facebook.com/yevgeniy.murayev/posts/1474805452623293

Результат

10 червня 2018 року народний депутат Євген Мураєв, слова якого щодо політв'язня Олега Сенцова викликали скандал в українському суспільстві, своєрідно вибачився перед останнім: парламентарій звинуватив владу у тому, що та залишила Сенцова без турботи і лише використовує його ім’я у політичних цілях. Однак у відео немає жодного слово про вибачення Мураєва перед Сенцовим за його слова.

Мураєв на своїй сторінці у Facebook ще раз звинуватив владу у використанні імені Олега Сенцова та інших політичних в’язнів для потреб «пропаганди». За його словами, він «не може вважати Сенцова терористом і ніде подібного не стверджував». «Просто тому, що не бачив матеріалів справи і не є судом, щоб когось звинувачувати або виправдовувати», - пояснив депутат.

Обіцянка переміщується в категорію "архівні обіцянки", оскільки невдовзі змінився власник телеканалу NewsOne.