Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Лисенко запевнив, що фінансувати відновлювальні роботи в офісі партії "Батьківщина" міський бюджет не буде

13 липня 2015 року міський голова Сум Олександр Лисенко запевнив, що фінансувати відновлювальні роботи в офісі партії "Батьківщина" міський бюджет не буде. Так, 4 липня 2015 року 4 липня стався вибух в офісі партії «Батьківщина». Правоохоронці кваліфікують подію як теракт. О 2:55 до чергової частини Сумського міського відділу міліції надійшов анонімний дзвінок з повідомленням, що в офісі партії «Батьківщина» стався вибух. Міліціонери, які виїхали на місце події констатували, що людських жертв немає, а вибуховою хвилею всередині приміщення знесло перегородки, скло і двері, з будинку посипалися деякі вікна. (відео 3:50-4:10)
Виконано
Сказано 13 липня 2015 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=Ouq9yesqwfI
  • Лист заступника міського голови, керуючого справами виконавчого комітету Сумської міської ради В. Волонтирця №196/03.02.02-14 від 28.01.2016

Результат

28 січня 2016 року заступник міського голови, керуючий справами виконавчого комітету Сумської міської ради В. Волонтирець повідомив, що нежитлові приміщення по вул. "Газети "Правди, 9" відремонтовано та приведено в належний стан орендарем нежитлових приміщень за власний рахунок.