Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Хомко заявив, що у Рівному буде прокладено два нові тролейбусні маршрути

8 липня 2015 року міський голова Рівного Володимир Хомко заявив, що у Рівному будуть два нові тролейбусні маршрути. Планується, що перший маршрут проляже від вулиць Відінської та Данила Галицького до мікрорайону Північний. Другий – від вул. Волинської дивізії до вул. Коновальця.
Виконано
Сказано 8 липня 2015 р.

Джерело

  • http://www.khomko.rv.ua/ContentPages/Public/Mayor/home.aspx
  • http://www.khomko.rv.ua/ContentPages/Public/Mayor/home.aspx?fdid=14655
  • http://www.khomko.rv.ua/ContentPages/Public/Mayor/home.aspx?fdid=16558
  • Лист начальника управління транспорту і зв'язку Рівненської міської ради Миронюка Віталія Мілетійовича
  • Лист міського голови Рівного Володимира Хомка
  • Лист міського голови Володимира Хомка
  • Лист міського голови Володимира Хомка

Результат

Станом на 3 грудня 2015 року у Рівному прокладають новий електромаршрут — з мікрорайону Північний на мототрек через автовокзали. На перехресті вулиць Київської, Відінської та Грушевського встановлено нові опори.

23 травня 2016 року начальник управління транспорту і зв'язку Рівненської міської ради Миронюк Віталій повідомив, що з метою впровадження нового тролейбусного маршруту в місті Рівному, відкриття якого планується в поточному році, проведено реконструкцію контактної мережі.

Відповідно до листа Рівненської міської ради від 23 червня 2017 року у 2016 році було відкрито тролейбусний маршрут №11 «вул. Енергетиків - Торгові центри». У 2017 році планується відкриття ще одного тролейбусного маршруту після придбання 6 нових дуобусів. Наразі оголошено тендер.

За інформацією наданою Рівненською міською радою від 8 квітня 2019 року, як і обіцяв Володимир Хомко по вказаним вулицям вже прокладені маршрути.