Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Гройсман зобов'язаний запровадити жорсткий контроль за дотриманням інвестиційних договорів та підвищити ефективність управління інвестиційними видатками

14 квітня 2016 року Верховна Рада України призначила прем’єр-міністром України Володимира Гройсмана. Програма діяльності Кабміну зобов'язує Володимира Гройсмана запровадити жорсткий контроль за дотриманням умов інвестиційних договорів та підвищити ефективність управління державними інвестиційними видатками шляхом: відбору інвестиційних проектів на конкурсній основі, надання пріоритету проектам із спільним фінансуванням, зокрема з міжнародними партнерами, об’єктам з високим ступенем готовності, локалізацією виробничих і трудових ресурсів.
Архів
Сказано 14 квітня 2016 р.

Джерело

  • https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1099-19#n7
  • Лист МЕРТ
  • https://business.ua/finances/4582-yaki-pereshkody-ne-daiut-stvoryty-eksportnokredytne-ahentstvo
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_2?pf3516=8318&skl=9
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_2?pf3516=8318&skl=9

Результат

Обіцянку перенесено в архів з огляду на те, що вона сформульована через оціночні судження, які станом на серпень 2019 року неможливо верифікувати. В МЕРТ не надали відповіді на запит.

Якщо суб’єкт обіцянки або третя особа не погоджується зі статусом обіцянки, надаючи документально підтверджені докази її виконання або невиконання, аналітики порталу беруть до уваги такі докази й повторно вивчають коректність статусу. Якщо надані докази є достовірними, статус обіцянки може бути змінений.