Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Одарич пообіцяв відновити драмтеатр

2 липня 2015 року міський голова Черкас Сергій Одарич запевнив, що драмтеатр, в якому 1 липня відбулася пожежа, залишиться на своєму місьці та буде обов'язково відновлений.
Не виконано
Сказано 2 липня 2015 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/sergiy.odarych?fref=ts
  • http://ck.ridna.ua/2015/09/04/zvesty-tymchasovyj-dah-nad-cherkaskym-dramteatrom-mozhna-bulo-b-za-dva-misyatsi/
  • http://dzvin.org/vidstoronennya-vid-posady-dyrektora-cherkaskoho-dramteatru-tse-reaktsiya-na-pozhezhu-kazhut-v-oda/
  • http://v4asno.com/serhij-proskurnya-zvilnyvsya-z-posady-hudozhnoho-kerivnyka-cherkaskoho-teatru/
  • http://v4asno.com/cherkaskomu-teatru-vydilyly-350-tys-hrn-dlya-nahalnyh-potreb/
  • http://pvd.ck.ua/zustrichi-u-dvorax-bul-shevchenka-353/
  • http://dt.ua/VYBORY2015/mer-cherkas-odarich-viznav-porazku-na-viborah-191153_.html

Результат

4 вересня 2015 року керівник робочої групи з реконструкції Черкаського обласного драматичного театру, архітектор Юрій Калашник заявив, що театр можна відновити за 2 місяці, проте мало ймовірно, що до виборів розпочнуться якість роботи.

10 вересня 2015 року керівник апарату облдержадміністрації Віталій Коваль під час особистої зустрічі з представниками колективу Черкаського обласного музично-драматичного театру ім. Т. Шевченка запевнив, що першочергові відновлювальні роботи розпочнуться у запланований термін. На сьогодні вже виконана документальна база, необхідна для використання коштів з резервного фонду як обласного так і державного бюджетів. В облдержадміністрації обіцяють незабаром розпочати ремонт даху, зміцнити пояс другого поверху, а також замінити вікна.

17 вересня 2015 року актори черкаського театру відвідали сесію обласної ради з проханням розпочати нарешті ремонт у театрі. Актор театру і голова благодійного фонду театру Олександр Гуменний наголосив, театр заливає під час дощу, відповідно ремонті роботи потрібно розпочати негайно, щоб не втратити театр повністю. Заслужена артистка України Наталія Мамалига заявила, якщо вимоги не будуть виконуватися, то колектив Черкаського обласного музично-драматичного театру буде змушений розпочати "Театральний Майдан".

21 вересня 2015 року директор Департаменту фінансів облдержадміністрації Наталія Кравченко повідомила, що на останній сесії, яка відбулась 17 вересня 2015 року, з обласного бюджету на реконструкцію приміщення Черкаського обласного музично-драматичного театру ім. Т. Шевченка виділено майже мільйон гривень.

Станом на 3 грудня 2015 року питання ремонту драмтеатру залишилось невирішеним.

У ІІ турі місцевих виборів Сергій Одарич поступився Анатолію Бондаренку з різницею близько двох тисяч голосів.