Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Співголова політичної партії "Наш край"

Гранатуров пообіцяв до кінця року впорядкувати 17 дворів в Заводському районі

1 липня 2015 року міський голова Миколаєва Юрій Гранатуров пообіцяв до кінця року впорядкувати 17 дворів в Заводському районі.
Виконано
Сказано 1 липня 2015 р.

Джерело

  • http://mkrada.gov.ua/news/555.html
  • http://mkrada.gov.ua/news/681.html

Результат

21 липня 2015 року стало відомо, що у Заводському районі в рамках програми «Миколаївський двір» планують упорядкувати 14 прибудинкових територій. На даний момент вже виконано комплекс робіт по декількох запланованих адресах.

Зокрема, у дворі за адресою: вул. Червоних Майовщиків, 2, 4, 6, 8, 10, 12 працівники ЖЕК №2 відремонтували козирки над входом в під'їзди, відремонтували і пофарбували цоколі будинків, відновили відмостку, побілили входи в під'їзди і полагодили 4 ганки. Біля двох під'їздів встановили ліхтарі зовнішнього освітлення, пофарбували газопровід, а підрядник виконав роботи з кронування дерев. На черзі - асфальтування внутрішньоквартальних проїздів.

За адресою: вул. Генерала Карпенка, 20, 22, 24 силами співробітників ЖЕК №3 побілені входи в під'їзди, пофарбовані цоколі будинків, облаштовано огорожу для запобігання в'їзду машин, пофарбований газопровід.

На вул. Рюміна, 15, просп. Леніна, 26а, 28 працівники ЖЕКу №1 завершили ремонт парапету і цоколя, пофарбували газопровід, відремонтували і побілили вісім входів у під'їзди, ганок 2-го під'їзду будинку по вул. Рюміна, скосили траву.

Відповідні роботи ведуться також за адресами: вул. Крилова, 11, Бутоми, 17, 19, 19а; вул. Червоних Майовщиків, 11, 11а, б, в, 13, 13а, б.