Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Кузьменко пообіцяв у найкоротші терміни відремонтувати казарму

22 червня 2015 року голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко під час апаратної наради пообіцяв, що у найкоротші терміни відбудеться ремонт казарми 3-го окремого полку спецпризначення. Ремонт відбудеться на 3 поверсі, а також на 2 і 3 поверхах полагодять санвузли.
Не виконано
Сказано 22 червня 2015 р.

Джерело

  • http://rk.kr.ua/dlja-spetspriznachentsiv-vidremontujut-kazarmu
  • https://www.youtube.com/watch?v=ff_jqds8BJE
  • http://www.kr-admin.gov.ua/start.php?q=News1/Ua/2015/28071503.html
  • http://www.kr-admin.gov.ua/start.php
  • Лист в.о. заступника голови ОДА С. Лобанової

Результат

13 липня 2015 року голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко повідомив, що ремонт казарм в 3-му окремому полку виконаний (відео 4:10-4:23).

Станом на 28 липня 2015 року у казарменному приміщенні військової частини 3-го полку спеціального призначення зараз йдуть масштабні ремонтні роботи. І-ша черга ремонтних робіт охопила 2-ий поверх казарми: тут уже приведено до належного стану стіни, де раніше зяяла гола цегла, відновлено опалення і каналізацію. Залишилось замінити усі двері на поверсі і завершити ремонт в окремих кімнатах. А ще капітального оновлення потребує санвузол, адже лише на цьому одному поверсі можна розмістити близько 300 осіб, але туалет на таку кількість людей не розрахований. На третьому поверсі ремонт навіть не розпочинався. Цьому є декілька причин, саме тут перебувають військові, поки ремонту відданий 2-ий поверх, а ще ґрунтовної експертизи потребує дах будівлі, який протікає одразу в кількох місцях.

Відповідно до листа Кіровоградської ОДА від 16 січня 2016 року, протягом вересня-грудня 2015 року було здійснено заходи з виготовлення технічної документації та отримання необхідних дозволів на початок проведення будівельних робіт приміщенні 3-го окремого полку спеціального призначення. Через неможливість виконання зовнішніх будівельних робіт в умовах зимового періоду, у 2015 році роботи по даному об'єкту розпочаті не були. Таким чином, ремонтні роботи з реставрації будівлі будуть розпочаті при настанні сприятливих погодних умов та надходженні передбачених коштів.