Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Співголова політичної партії "Наш край"

Гранатуров заявив, що по вулиці Артема буде проведений ремонт дворів

30 червня 2015 року міський голова Миколаєва Юрій Гранатуров заявив, що по вулиці Артема 40-б, 40-в та по вул. Артема, 24, 26 будуть відремонтовані під'їзні шляхи, приведуть до ладу тротуар, покрівлю.
Виконано
Сказано 30 червня 2015 р.

Джерело

  • http://mkrada.gov.ua/news/550.html
  • https://news.pn/ua/public/141128
  • http://mkrada.gov.ua/news/831.html
  • http://mkrada.gov.ua/news/835.html

Результат

17 серпня 2015 року у дворі за адресою: вул. Артема, 24, 26 відремонтовано та пофарбовано трансформаторну підстанцію, відремонтовано козирки над під’їздами, пофарбовано двері під’їздів, встановлено контейнерний майданчик для побутових відходів, здійснено ремонт колодязю, встановлено лави та урни для сміття на території дитячого майданчика, проведено кронування та знесення дерев, відремонтовано мережу зовнішнього освітлення, здійснено ремонт покрівлі даху будинку №26 по вул. Артема. На території двору оновлено дитячий ігровий та спортивний майданчики.

Мешканці будинків №№ 40-б, 40-в, 58а по вул. Артема,18 серпня, приймали в експлуатацію свій двір, який після реконструкції. За кілька місяців тут була проведена колосальна робота, вартість всіх робіт склала понад 3 млн. грн. Значна частина цих коштів була спрямована на асфальтобетонне покриття доріг і тротуарів. Крім того, відремонтовано покрівлі будинків №№ 40-б, 40-в, входи в під'їзди, козирки. Реконструйовано аварійні ділянки інженерних мереж, відновлено зовнішнє освітлення, встановлені антивандальні світильники, виконані кронування, санітарна обрізка та знесення сухих дерев, встановлені контейнерний майданчик для побутових відходів, урни для сміття. Для людей похилого віку - лавки, для підлітків - турнік, бруси, шведська стінка.

Станом на 18 серпня у рамках проекту «Миколаївський двір» у Корабельному районі міста продовжується ремонт та благоустрій доріг.