Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Машковський запевнив, що зусиллями Житомирської області на Луганщині буде відремонтовано кілька закладів соціальної інфраструктури

14 листопада 2014 року голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський повідомив, що зусиллями Житомирської області на Луганщині буде відремонтовано кілька закладів соціальної інфраструктури. Він додав, що, можливо, це буде школа, дитячий садок в Попасній, а можливо - лікарня в Лисичанську (відео 0:01 - 1:50).
Виконано
Сказано 14 листопада 2014 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=-zI9OTsFEew
  • Лист Директора департаменту О.М. Григор'євої
  • Лист заступника директора департаменту Г.О. Забродського
  • http://www.president.gov.ua/documents/3762016-20465

Результат

Відповідно до листа Житомирської ОДА від 20 січня 2016 року, в листопаді минулого року для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, яка склалася у м. Сватовому Луганської області Департаментом містобудування, архітектури та будівництва облдержадміністрації було направлено гуманітарну допомогу будівельними матеріалами для відновлення низки соціальних об'єктів (3 школи, 3 дитячих садочки, школа мистецтв, міська рада, пенсійний фонд, центр розвитку дитини, школа-інтернат для дітей з вадами слуху, районна лікарня тощо) на загальну суму 113 тис. грн.

31 серпня 2016 року Президент України своїм Указом звільнив С. Машковського з посади голови Житомирської обласної державної адміністрації.