Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Хомко заявив, що докладе всіх зусиль, аби «Рівнеазот» працював

18 червня 2015 року міський голова Рівного Володимир Хомко заявив, що "Рівнеазот" дуже важливе підприємство для міста, міська влада докладе всіх зусиль, аби завод працював.
Архів
Сказано 18 червня 2015 р.

Джерело

  • http://vse.rv.ua/news/1434621264-kovalenko-rivneazot-zupinili-vimusheno-cherez-nestachu-gazu.html
  • Лист міського голови міста Рівне Хомка В.Є.

Результат

Відповідно до листа Рівненської міської ради від 21 вересня 2015 року, з метою вирішення питання відновлення роботи Публічного акціонерного товариства «Рівнеазот», Рівненська міська рада рішенням від 18.06.2015 №5325 затвердила відповідне звернення, яке було надіслане Президенту України, Кабінету Міністрів України, Прем'єр-міністру України, Верховній Раді України, голові Верховної Ради України та народним депутатам України від Рівненської області. В результаті розгляду даного звернення та виконання відповідних доручень Уряду щодо відновлення роботи підприємств-виробників мінеральних добрив, Міністерством економічного розвитку і торгівлі України, з метою визначення шляхів врегулювання даного питання, проведено наради (28.08.2015 та 31.08.2015) за участі представників Мінагрополітики, НАК «Нафтогаз України» та МВС України, представників причетних облдержадміністрацій та виробників мінеральних добрив, в тому числі ПАТ «Рівнеазот». За результатами нарад, з метою відновлення роботи підприємств - виробників мінеральних добрив, в тому числі і ПАТ «Рівнеазот», прийняті рішення провести роботу щодо укладення мирових угод між даними підприємствами та НАК «Нафтогаз України» і ДК «Газ України», а також узгоджено графіки виконання грошових зобов'язань зазначених підприємств перед НАК «Нафтогаз України» і ДК «Газ України».

За інформацією розмови від 15 жовтня 2015 року з керівником прес-служби голови Рівненської ОДА Мінічем С.Л., станом на 15 жовтня 2015 року жоден завод на території Рівненщини не закрився. 25 вересня 2015 року, після чотиримісячного простою, підприємство Ostchem на Рівненщині - ПАТ «Рівнеазот» відновив роботу.