Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської групи "За майбутнє"
  • Член Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики

Герега пообіцяв сприяти матеріально-технічному забезпеченню лікарень свого виборчого округу у Хмельницької області

17 червня 2015 року народний депутат України Олександр Герега пообіцяв сприяти матеріально-технічному забезпеченню лікарень свого виборчого округу в Хмельницької області.
Виконано
Сказано 17 червня 2015 р.

Джерело

  • http://gerega.org.ua/news/show/289
  • Звіт народного депутата України Олександра Гереги про виконану роботу
  • https://gerega.org.ua/news/show/1039
  • http://gerega.org.ua/news/show/406
  • http://gerega.org.ua/news/show/443
  • http://podillyanews.com/2017/02/14/na-gorodochchyni-pochala-funktsionuvaty-ambulatoriya-zagalnoyi-praktyky-simejnoyi-medytsyny/
  • https://gerega.org.ua/news/show/931
  • https://gerega.org.ua/news/show/1053
  • https://gerega.org.ua/news/show/1109

Результат

6 листопада 2015 року народний депутат України Олександр Герега надав Звіт про свою діяльність у парламенті. У своєму Звіті народний депутат зазначив, що медичним закладам Білогірського району надано будматеріали для ФАПів та лікарських амбулаторій, проведено ремонт частини дитячого відділення ЦРЛ у смт Білогір’я.У Дунаєвецькому районі для користування жителів району надано 2 машини швидкої допомоги, здійснено капітальний ремонт інфекційного, травматологічного відділення Дунаєвецької ЦРЛ та ремонт операційного блоку Дунаєвецької ЦРЛ. У Ярмолинецькому районі зроблено ремонт пологового та терапевтичного відділень та Центру первинної медико-санітарної допомоги, відремонтовано 28 палат, лікарня отримала 165 комплектів постільної білизни, жалюзі, стільці, комп'ютери для дитячої консультації, 200 м² облицювальної плитки для дитячого інфекційного відділення. У Красилівському районі утеплено приміщення та завершені внутрішні роботи Красилівської ЦРЛ (інфекційне відділення), надано допомогу у ремонті лікарської амбулаторії с. Кульчини. У Городоцькому районі проведено капітальні ремонти Клинівської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини. В Ізяславському районі замінено покрівлю терапевтичного та неврологічного відділень Ізяславської ЦРЛ. У Чемеровецькому районі замінено покрівлі в районній поліклініці смт Чемерівці, замінені вікна і двері в хірургічному відділенні Чемеровецької ЦРЛ. У місті Нетішин в інфекційному відділенні СМСЧ-4 замінено 42 вікна і 29 дверей, до Дня медика надано комп’ютер в СМСЧ – 4 та мікрохвильову піч у відділення швидкої допомоги. У Теофіпольському районі замінено 57 вікон у терапевтичному відділенні та 6 двер у приймльні відділення ЦРЛ.

Станом на 22 квітня 2016 року нові енергозберігаючі вікна з'явились у Михайлівській амбулаторії (20 вікон), пункті швидкої допомоги (4 вікна), у Коритнянському ФАПі - (3 вікна), Москалівській амбулаторії (11 вікон).

20 травня 2016 року Дунаєвецький лікувальний довгобуд здали в експлуатацію. У лікувальному закладі розміщено педіатричне та терапевтичне відділення, загалом лікувальний заклад розрахований на шістдесят ліжок. Для завершення довготривалого будівництва було витрачено понад двадцять мільйонів гривень. За сприяння народного депутата України Гереги Олександра було проведено озеленення території навколо нової будівлі палатного корпусу Дунаєвецької ЦРЛ.

Станом на 15 лютого 2017 року за підтримки Олександра Гереги та команди «За конкретні справи» у Городоцькому районі три медичні заклади отримали нові покрівлі, п’ять – необхідні будівельні матеріали. Наприкінці 2016 року на Городоччині у селі Кремінна, завдяки підтримці народного депутата, почала функціонувати амбулаторія загальної практики сімейної медицини. У Дунаєвецькому районі проведено капітальний ремонт операційного блоку, закуплено меблі в хірургічне відділення. В інтенсивній терапії з’явився новий кардіограф, а територія навколо палатного корпусу була озеленена.

14 лютого 2018 року згідно звіту народного депутата України Олександра Гереги за 2017 рік стало відомо, що завдяки зусиллям та за ініціативи голови депутатської фракції політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Ярмолинецької селищної ради Валентини Бакун, депутатами цієї ради було прийнято рішення про виділення 5 000 грн. тим хворим жителям селища, які надавали на розгляд сесії відповідні документи медичних закладів. Ця ініціатива дозволила ярмолинчанам скористатися такою, вкрай необхідною їм допомогою.

27 вересня 2018 року для формування навичок, вмінь дітям допоможе нова фліпчарт-дошка, яку представники Чемеровецької громадської приймальні народного депутата України Олександра Гереги передали до Вишнівчицької ЗОШ в Чемеровецькому районі.

18 жовтня 2018 року стало відомо, що лікувальний корпус Городоцькоі ЦРЛ є прерогативою у роботі і Хмельницької ОДА, і народного депутата України Олександра Гереги. Загальна вартість всього необхідного обладнання – близько 25 млн. грн. Завдяки вищесказаному у корпусі вже є обладнання на понад 8 млн. гривень, – говорять лікарі Городоцької ЦРЛ. – За 3 млн. гривень придбано меблі та всю необхідну побутову техніку, зокрема, холодильники, телевізори, пральні, праски, пилососи, мікрохвильові печі, тощо. За 5 млн. гривень, які були виділені в 2017 р. з Фонду регіонального розвитку за сприяння народного обранця Гереги О. В. – функціональні ліжка (понад 40 штук) та два надсучасних апарати – ультразвукового дослідження та фіброгастроскоп.

Наразі будівельні роботи всередині та благоустрій навколо корпусу на стадії завершення. Залишилося підвальне приміщення та перший поверх, де планують встановити комп’ютерний томограф. Але стрічку перерізатимуть лише тоді, коли все обладнання та необхідний інвентар будуть завезені у корпус.

11 лютого 2019 року у Дунаєвецькій центральній районній лікарні урочисто відкрили відділення екстракорпоральної детоксикації та гемодіалізу. Це є результатом спільної роботи голів ОТГ району, Хмельницької ОДА та корпусу обласної ради, зокрема, політичної партії Олександра Гереги «За конкретні справи», зусиллями якої були підготовлені запити щодо необхідності підтримати ініціативу та створити центр гемодіалізу у Дунаївцях.

Обіцянка отримує статус "виконано", враховуючи пророблену роботу, спрямовану на реалізацію цієї декларації.