Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Барна планує створити в облдержадміністрації відділ фандрайзингу

16 червня 2015 року голова Тернопільської ОДА Степан Барна заявив, що планує створити в облдержадміністрації відділ фандрайзингу, представники якого будуть займатися пошуком інформаційних ресурсів щодо функціонування соціальних, економічних, екологічних та інших проектів у США та у країнах Європи.
Виконано
Сказано 16 червня 2015 р.

Джерело

  • http://www.oda.te.gov.ua/main/ua/news/detail/95667.htm
  • Лист заступника голови - керівника апарату Тернопільської ОДА Шумади В.В.
  • Лист заступника голови ОДА Юрика Юрія Зеновійовича

Результат

За інформацією телефонної розмови з представником прес-служби Тернопільської ОДА від 16 липня 2015 року, створення в облдержадміністрації відділу фандрайзингу знаходиться в планах. Конкретних кроків для створення в облдержадміністрації відділу фандрайзингу не зроблено.

Відповідно до листа Тернопільської ОДА від 8 жовтня 2015 року, головою обласної державної адміністрації видано розпорядження від 27 липня 2015 року №454-од «Про упорядкування структури обласної державної адміністрації». Виконання функції фандрайзингу покладено на відділ міжнародного співробітництва та європейської інтеграції управління інвестиційної, зовнішньоекономічної діяльності та міжнародного співробітництва департаменту економічного розвитку, інвестиційної діяльності та міжнародного співробітництва Тернопільської обласної державної адміністрації. Однак окремого відділу фандрайзингу в ОДА не створено.

Розпорядженням голови ОДА від 9 грудня 2015 року " Про упорядкування структури облдержадміністрації", у структурі ОДА утворено управління міжнародного співробітництва та фандрайзингу, яке виконує відповідні функції. Згідно з штатним розписом чисельність управління складає 12 чоловік. Очільник ОДА дійсно виконав свою обіцянку та утворив відділ.