Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Саакашвілі пообіцяв безпеку під час проведення футбольних матчів в Одесі

16 червня 2015 року голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі пообіцяв безпеку під час проведення футбольних матчів в Одесі. (відео 3:40-4:15)
Виконано
Сказано 16 червня 2015 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?t=256&v=HFBWjCsF-q0
  • http://www.ua-football.com/ukrainian/high/1441969553-mvd-zapreschaet-provodit-match-chernomorec-volyn-v-odesse.html
  • http://odessa-sport.info/arts/view/1/35/
  • Лист начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області І. Іщенко №3/439 від 11.12.2015 р.
  • Лист начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області І. Іщенко №3/439 від 11.12.2015 р.

Результат

10 вересня 2015 року МВС заборонило "Чорноморцю" проводити матч 7-го туру Української Прем'єр-Ліги проти "Волині" в Одесі. Таке рішення було прийнято правоохоронцями у зв'язку з, на їхню думку, "неспокійною ситуацією в місті" і планованому в Одесі в найближчі вихідні марші прихильників Правого сектора та "Автомайдану". У зв'язку з ситуацією, "Чорноморець" звернувся за допомогою у прийнятті справедливого рішення з цього питання до голови Одеської обласної адміністрації Міхеілу Саакашвілі, завдяки чому стадіон Південної Пальміри знову був відкритий для матчів у рамках Української Прем'єр-Ліги.

11 грудня 2015 року начальник Головного управління Національної поліції в Одеській області Іщенко повідомив про превентивні заходи, що приймаються керівництвом та особовим складом Національної поліції для попередження можливих актів екстремізму серед уболівальників, а також, про дії підрозділів поліції для забезпечення публічної безпеки та правопорядку.

Оскільки Міхеілу Саакашвілі вдалось забезпечити безпеку під час проведення футбольних матчів в Одесі, то обіцянка отримує статус "виконано".