Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Каспрук заявив, що невдовзі в Чернівцях почнуть частково ремонтувати вул. Щербанюка

10 червня 2015 року Каспрук заявив, що невдовзі в Чернівцях почнуть частково ремонтувати вул. Героя Небесної Сотні Щербанюка. Полагодити її повністю заважають комунікації. Каспрук обіцяє, що частину вулиці, де комунікації дозволяють її зробити, зроблять (відео 1:45 - 1:55).
Виконано
Сказано 10 червня 2015 р.

Джерело

  • http://www.bukinfo.com.ua/show/news?lid=61188
  • https://www.youtube.com/watch?v=ZMqTih8dtZA
  • http://vidido.ua/index.php/pogliad/article/vulicju_erbanjuka_u_chernivcjah_nareshti_pochali_remontuvati/
  • http://buknews.com.ua/page/pidriadnyk-iakyi-2013-roku-nedoklav-asfalt-u-vulytsyu-kaspruka-zrobyv-remont-dorohy-za-vlasni-koshty.html
  • http://buknews.com.ua/page/pidriadnyk-iakyi-2013-roku-nedoklav-asfalt-u-vulytsyu-kaspruka-zrobyv-remont-dorohy-za-vlasni-koshty.html

Результат

28 липня 2015 року у Чернівцях розпочали поточний ремонт ділянки дороги на вул. Щербанюка. Ремонтується ділянка від вул. Аксенина до вул. Достоєвського, яка перебуває в найгіршому стані і де рухається громадський транспорт.

3 листопада 2015 року Чернівецька міська влада повідомила, що капітальний ремонт вулиці Щербанюка заплановано провести у 2016 році. Капітальний ремонт вулиці Щербанюка здійснюватиметься із заміною інженерних мереж та облаштуванням зливової мережі (відео 1:31 - 1:43).