Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Член Комітету з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України

Синютка пообіцяв найближчим часом розпочати ремонт дороги від Сокаля до Угринова

18 вересня 2015 року голова Львівської ОДА Олег Синютка заявив, що за кошти від міжурядової угоди розпочнеться ремонт дороги від Сокаля до Угринова.
Не виконано
Сказано 18 вересня 2015 р.

Джерело

  • http://loda.gov.ua/news?id=18382
  • Лист заступника голови Львівської ОДА Гримак Ірини Ярославівни
  • http://interfax.com.ua/news/interview/416414.html
  • Лист заступника голови Львівської ОДА Вільшанської Маріанни Богданівни

Результат

Відповідно до листа Львівської ОДА від 19 грудня 2016 року автомобільне сполучення від м. Сокаль до с. Угринів проходить через автомобільні дороги загального користування Сокаль - Бояничі, далі по ділянці автомобільної дороги Ковель - Володимир-Волинський - Червоноград - Жовква по автомобільній дорозі Угринів - Хабарів. За рахунок коштів обласного (1,0 млн грн) та місцевого (1,48 млн грн) бюджетів у 2016 році були проведені роботи з поточного середнього ремонту на ділянці Сокаль - Бояничі.

18 квітня 2017 року Олег Синютка повідомив, що відповідно до проекту за кошти кредиту польського уряду у вересні-жовтні 2017 року розпочнуться ремонтні роботи дороги до пункту перетину «Угринів» у Сокальському районі.

У вересні 2015 року між Урядом України та Урядом Республіки Польща укладено Договір про надання кредиту на умовах пов'язаної допомоги для фінансування проектів з розробки прикордонної дорожньої інфраструктури. У травні 2017 року в системі Prozorro було оголошено закупівлю робіт з проектування та капітального ремонту ділянок доріг.

За результатами проведених закупівель визначено переможця та укладено договір. Станом на 6 листопада 2017 року триває виготовлення проектно-кошторисної документації. Минуло більше 2-х років з моменту заяви очільника області про першочерговий ремонт доріг за кошти міжнародної угоди, однак станом на жовтень 2017 року роботи знаходяться на етапі виготовлення проектно-кошторисної документації. Тому, не дивлячись на ремонти інших доріг із митних надходжень, ремонтні роботи на зазначеній ділянці дороги за 2 роки не проведені.