Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова політичної партії "Соціал - демократична партія"

Каплін пообіцяв, що по всій Україні будуть діяти Страйкові комітети проти тарифів та корупції

10 червня 2015 року народний депутат України Сергій Каплін пообіцяв, що через лічені тижні по всій Україні будуть діяти Страйкові комітети проти тарифів та корупції.
Не виконано
Сказано 10 червня 2015 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/kaplins/posts/908361589235846
  • http://blogs.lb.ua/sergiy_kaplin/308134_chebotarshchina_prizvede_tretogo.html
  • https://www.youtube.com/watch?v=Vp4yteyqr5Q
  • http://pplsk.org.ua/ua/n/t_kapln-zapratsyuvav-shtab-akts-ukrana-bez-yatsenyuka/
  • http://www.fpsu.org.ua/generalna-ugoda-galuzevi-ugodi-teritorialni-ugodi/generalnij-dogovir/223-vseukrajinska-aktsiya-profspilok-17-listopada-2016-roku/11431-rezolyutsiya-mitingu-vseukrajinskoji-aktsiji-profspilok-2

Результат

12 червня 2015 року народний депутат України Сергій Каплін повідомив, що незабаром буде скликано новий антикорупційний Майдан. Однак він так і не був скликаний.

14 березня 2016 року було створено штаб акції «Україна без Яценюка».В плані – формування штабів по всій Україні, мобілізація громадян на систематичні протестні мітинги. Також організатори збираються провести загальнонаціональний марш-протест "Україна без Яценюка". 14 квітня 2016 року Володимир Гройсман був обраний новим прем'єр-міністром України.

Станом на 26 січня 2017 року в Україні так і не була створена система стабільних Страйкових комітетів проти тарифів та корупції, незважаючи на те, що знизити тарифи так і не вдалося. Варто додати, що ФПУ організовувала декілька масових акцій, вимогою яких було зниження тарифів для населення. Зокрема, такі відбулися 6 липня, та лише 17 листопада 2016 року

Варто додати, що ми неодноразово зверталися до Сергія Капліна з проханням повідомити як він реалізує власну обіцянку, однак відповіді так і не було. Враховуючи ці факти, обіцянка отримує статус "не виконано".

ВИСНОВОК: Каплін так і не організував діяльність Страйкових комітетів проти тарифів та корупції на постійній основі.