Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Погорєлов пообіцяв перебудову-реконструкцію будинку для сімей загиблих бійців в АТО

23 квітня 2015 року міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов під час брифінгу заявив, що процес перебудови-реконструкції будинку для сімей загиблих бійців в АТО незабаром розпочнеться, дата заселення залежить від державного фінансування. За словами міського голови, міська влада робитиме все можливе для наближення дати заселення (відео 13:54 - 15:22).
Виконано
Сказано 23 квітня 2015 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=cxoAwYECjx8
  • http://www.rada-uzhgorod.gov.ua/news/2573
  • Лист міського голови Ужгорода В. Погорєлова

Результат

25 червня 2015 року міський голова Ужгорода Віктор Погорелов на зустрічі з представниками ГО «Закарпаття-Донбас» для вирішення проблеми побудови житла для переселенців, зазначив, що готовий вести діалог у кількох напрямках - щодо виділення земельної ділянки для будівництва або про передачу приміщення, в якому можна провести реконструкцію під житло. Зокрема, це може бути, наприклад, одна з колишніх міських котелень.

Відповідно до листа Ужгородської міської ради від 23 листопада 2015 року, за адресою вул. 8-го Березня, 46 проводяться роботи з реконструкції будівлі (переобладнання нежитлових приміщень під гуртожиток блочного типу). Рішенням виконкому Ужгородської міськради блоки у гуртожитку закріплено за учасниками бойових дій, учасників АТО. Трьома рішеннями сесій Ужгородської міськради прийнято рішення про надання дозволів на підготовку проектів землеусторою щодо відведення земельних ділянок учасникам бойових дій в зоні проведення АТО.