Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Член Комітету з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України

Синютка пообіцяв найближчим часом розпочати ремонт дороги від Старого Самбора до Смільниці

18 вересня 2015 року голова Львівської ОДА Олег Синютка заявив, що за кошти від міжурядової угоди першочергово розпочнеться ремонт дороги від Старого Самбора до Смільниці.
Не виконано
Сказано 18 вересня 2015 р.

Джерело

  • http://loda.gov.ua/news?id=18382
  • http://loda.gov.ua/news?id=20134
  • http://economics.unian.ua/transport/1617697-polscha-vidilit-68-milyoniv-evro-kreditu-na-remont-6-prikordonnih-dorig-na-zahodi-ukrajini.html
  • http://loda.gov.ua/news?id=29141
  • Лист заступника голови Львівської ОДА Вільшанської Маріанни Богданівни

Результат

За програмою Львівської ОДА з 3 лютого 2016 року проводилися ремонтні роботи автомобільних доріг загального користування на ділянці Т-14-01 КПП Смільниця - Старий Самбір. Того ж року 10 листопада прес-служба Державного агентства автомобільних доріг України повідомила, що Польща виділить 68 мільйонів євро кредиту на ремонт 6 прикордонних доріг на заході України, а саме на ремонт ділянки КПП Смільниця – Старий Самбір.

25 липня 2017 року в межах реалізації договору між Урядом України та Урядом Республіки Польща про надання кредиту на умовах пов’язаної допомоги Службою автомобільних доріг у Львівській області оприлюднені оголошення про проведення процедури закупівлі з капітального ремонту автомобільних доріг загального користування, а саме Т-14-01 КПП Смільниця - Старий Самбір км 14+950 - км 17+950.

У вересні 2015 року між Урядом України та Урядом Республіки Польща укладено Договір про надання кредиту на умовах пов'язаної допомоги для фінансування проектів з розробки прикордонної дорожньої інфраструктури. У травні 2017 року в системі Prozorro було оголошено закупівлю робіт з проектування та капітального ремонту ділянок доріг. За результатами проведених закупівель визначено переможця та укладено договір. Станом на 6 листопада 2017 року триває виготовлення проектно-кошторисної документації. Минуло більше 2-х років з моменту заяви очільника області про першочерговий ремонт доріг за кошти міжнародної угоди, однак станом на жовтень 2017 року роботи знаходяться на етапі виготовлення проектно-кошторисної документації. Тому, не дивлячись на ремонти інших доріг із митних надходжень, ремонтні роботи на зазначеній ділянці дороги за 2 роки не проведені.