Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Барна пообіцяв сприяти завершенню будівництва багатоквартирного житлового будинку по вулиці Корольова, 3 б

5 червня 2015 року голова Тернопільської ОДА Степан Барна пообіцяв сприяти завершенню будівництва багатоквартирного житлового будинку по вулиці Корольова, 3б в с.Байківці.
Архів
Сказано 5 червня 2015 р.

Джерело

  • http://www.oda.te.gov.ua/main/ua/news/detail/94982.htm
  • http://tenews.te.ua/news_all.php?id=6521
  • http://www.0352.ua/article/1061895
  • Лист заступника голови керівника апарату Тернопільської ОДА Вонса Ігоря Васильовича
  • Лист заступника голови ОДА Юрика Юрія Зеновійовича
  • Лист заступника голови Тернопільської ОДА Вонс Ігоря Васильовича

Результат

10 липня 2015 року голова Тернопільської ОДА Степан Барна повідомив що, незабаром завершить будівництво-реконструкцію об’єктів, ступінь готовності яких складає 70-90%. Фінансування відбувається з Фонду регіонального розвитку.

15 грудня 2015 року голова житлово-будівельного кооперативу «Біла Акація» Раїса Бойцун повідомила, що ТзОВ «БУДОВА – ЗАХІД» виконало лише 3% необхідних будівельних робіт по блоку групи багатоквартирних житлових будинків по вулиці Корольова, 3 в селі Байківці.

Відповідно до листа Тернопільської ОДА від 11 липня 2016 року будівництво багатоквартирного житлового будинку по вул. Корольвова, 3б в с. Байківціі Тернопільського р-ну не завершене.

Відповідно до листа Тернопільської ОДА від 11 травня 2017 року будівництво багатоквартирного житлового будинку по вул. Корольвова, 3б в с. Байківціі Тернопільського р-ну не завершене. Строки завершення будівництва не сплановані оскільки триває процес набуття прав власності на вказаний об'єкт незавершеного будівництва та тривають судові процеси з забудовником, який не виконує договірних зобов'язань.

Станом на 21 березня 2018 року будівництво житлових будинків по вул. Корольова, 3 (Б, В, Г) в с. Байківці є найбільш проблемним. Будівельник не виконує договірних зобов'язань, а будівельні роботи не ведуться протягом останніх років, будівництво блоків В та Г взагалі не розпочато. Обласною державною адміністрацією, в межах компетенції, вживалися заходи з організації завершення будівництва вказаних житлових будинків. Майнові суперечки і спори між учасниками будівельного процесу вирішуються в органах судової влади. Обіцянка зараховується до архівних через те, що вирішення даного питання не дало ніякого результату, а позитивне вирішення проблеми є неможливим.