Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Москаль пообіцяв відновити водопостачання на окуповані території лише після того, як терористи забезпечать Станицю Луганську електроенергією

5 червня 2015 року керівник Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль видав розпорядження про припинення подачі води на окуповану територію після того як терористи відключили електропостачання до Станиці Луганської. Москаль запевнив, що водопостачання буде відновлено тільки після того, як у Станиці з’явиться світло з гарантіями його стабільної подачі.
Не виконано
Сказано 5 червня 2015 р.

Джерело

  • http://moskal.in.ua/?categoty=news&news_id=1795
  • http://moskal.in.ua/?categoty=news&news_id=1808
  • http://intvua.com/news/politics/1433947113-separatisti-kazhut-shcho-ukrayina-vidnovila-podachu-vodi-na.html

Результат

9 червня 2015 року головний інженер "Луганськводи" Олексій Анчишкін повідомив, що вода з української території подається в "ЛНР" з 9 червня. Дану інформацію підтвердив представник луганських бойовиків Олександр Дробот. Поряд з цим відповідно до повідомлення Луганської ОДА, станом на 9 червня подачу електроенергії в Станицю й сім прилеглих сіл на сьогодні так і не відновили. Основні об’єкти в селищі забезпечені електроенергією за рахунок автономних джерел живлення, а найближчими днями сюди завезуть потужні генератори, щоб запустити електронасоси для відновлення центрального водопостачання.