Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Саакашвілі має намір залучати нових людей на адміністративні посади до штату ОДА

3 червня 2015 року голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі заявив, що має намір залучати нових людей на адміністративні посади до штату ОДА, зокрема через проведення прозорих конкурсів. Так, голова ОДА відзначив, 90% нових кадрів становитимуть місцеві жителі.
Виконано
Сказано 3 червня 2015 р.

Джерело

  • http://www.rbc.ua/rus/news/saakashvili-hochet-sformirovat-shtat-odesskoy-1433352391.html
  • http://oda.odessa.gov.ua/ru/oda-news/11-listopada-2015-roku-v-odeskj-oblasnj-derzhavnj-admnstrac-zaversheno-konkursnij-vdbr-na-zamwennya-vakantnih-posad/
  • https://www.facebook.com/SaakashviliMikheil/posts/996850847011963

Результат

30 червня 2015 року голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі оголосив конкурс на заміщення 50 посад державних службовців в ОДА.

11 листопада 2015 року завершено конкурсний відбір на заміщення вакантних керівних посад підрозділів Одеської обласної державної адміністрації.

Переможцем конкурсу на посаду директора Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації визначена Пономарьова Галина Олександрівна.

Переможцем конкурсу на посаду заступника директора Департаменту – начальника управління нормативності та якості освіти Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації визначена Бабінова Олена Олегівна.

Переможця на посаду заступника директора Департаменту – начальника управління економічного та ресурсного забезпечення Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації не визначено.

Оскільки Міхеїл Саакашвілі провів конкурс на заміщення посад у підрозділах Одеської обласної державної адміністрації, з метою залучити нових людей до штату, то обіцянка отримує статус "виконано".